keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Tuuheat ripset - näin se onnistuu

Tuuheat ripset kruunaavat näyttävän meikin. Ne saavat vastapuolen kiinnittämään huomion juuri Sinuun. Hoidetut ripset myös suojaavat silmiäsi. Ripsien hoitaminen on hyvä juttu. 

Tässä kirjoituksessa kerron kuinka saat ripsiisi lisää pituutta ja tuuheutta. Markkinoilla on monenlaisia menetelmiä, joita kokeilemalla ja yhdistämällä löydät itsellesi parhaan tavan ripsienhoitoon.

Naisen silmät heijastavat kauneutta ja tyylillä ehostetut ripset saavat ne hehkumaan. Naisen silmin maailma lienee vielä miesten silminkin katsottua kauniimpi. Niin minä luulen.

Hoida ja kasvata ripsiä

Ripsien kasvattaminen onnistuu ripsihoitoaineilla. Markkinoilla on useita ison profiilin omaavia brändejä (esim. L'Oréal Paris tai wet n wild), jotka tarjoavat ravinteita sisältäviä hoitoaineita. Tutustu huolella valikoimaan ja muista noudattaa käyttöohjeita.

Osittain tai täysin synteettisten hoitoaineiden ohella kokeilemisen arvoista voi olla vaikkapa oliiviöljyhoito.

Muista, että puhtaus on puoli ruokaa ja sama pätee ripsien hoitamiseen. Hoitoainetta harjataan aina puhtaisiin ripsiin. Puhtaanapitoon käy silmämeikinpoistoaine.

Parhaimmat ja kestävimmät tulokset saavutat luonnollisesti hoitamalla ripsiäsi säännöllisesti. Ajan ja mielenkiinnon riittäessä, aloita heti sekä aamu- että iltahoidoilla. 

Ripsienpidennyksen voi myös toteuttaa ostopalveluna

Muotoile

Mikäli ripsesi ovat luonnostaan suorat, voit taivuttaa ne kaareviksi ripsentaivuttimella.

Taivutus aloitetaan tyvestä, sitten siirrytään keskiosaan ja lopuksi lähelle kärkeä. Tämä tuo ripsiisi luonnollista nostetta ja parantaa muotoilutulosta.

Huomaa, että maskara kannattaa harjata ripsiin heti taivuttamisen jälkeen. Maskaran levittämisen jälkeen ripsejä ei tule enää taivuttaa. Muutoin ne saattavat katketa.

Tehosta väreillä

Kokeile rohkeasti eri värejä. Perinteikäs musta toiminee varmasti, mutta traditioiden rikkominen tuo yksilöllisyyttä ja näin erotut massasta. Miehet kyllä huomaavat sen ja arvostavat sitä. 

Ruskea ja/tai harmaa saattaa toimia hyvin puskuriväreinä siirtyessäsi kohti uusia ripsivärejä. 

Mikään ei estä kokeilemasta kahta ripsiväriä yhtä aikaa - laita vaikka mustaa tai muuta tummempaa väriä tyviosiin ja kirkkaampia ripsiesi kärkiin - muista, että tuuheat ripset viimeistelevät täydellisen meikin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti